Részvételi feltételek

Created with Sketch.
Az Arany Kolibri ( Régi-Új ) Partnerközvetítő elérhetőségei a Fő oldalon, az Impresszum címszó alatt található.A társkeresésben kizárólag nagykorú, 18. életévét betöltött egyének vehetnek részt.A Regisztrációs lap kitöltésekor a Jelentkező nyilatkozik, hogy elmúlt 18 éves és elfogadja az ÁSZF-be foglaltakat ( Általános Szerződési Feltételek ).Díj befizetése utalással, vagy a Sberbank pénztárában készpénzes befizetéssel lehetséges az IMPRESSZUM rovatban található bankszámlákra.
A közvetítési díj kiegyenlítése HUF ( Forintban ), vagy € ( Euróban )történhet.
Számla küldés a regisztrációs lap rovatába az Ügyfél által írt címre , készpénzes számlával lehetséges. De számlaként szerepel utalás esetén a saját bankjuk kivonatán szereplő összeg, vagy a pénztári befizetés esetében a pénztári befizetést igazoló pénztárbizonylat.
A rendszer online működik, az Ügyfelek saját elhatározásból választanak kapcsolatot, igényüknek megfelelően, az Arany Kolibri Partnerközvetítő szolgáltatásai közül.
Szolgáltatásaink:
1.Online teljes körű, minden kapcsolatformára kitérő partnerközvetítés, valamint RETRO ( hagyományos )partnerközvetítés azon Ügyfeleink részére, akik nem tudják az online keresést igénybe venni.
2.Életelemzés ( jósnő segítségével )
3.valamint peren kívüli jogi tanácsadás, mely írásos megegyezés esetén 15 napon belül az illetékes Bírósághoz beadva jogerőre emelkedik.
Mindhárom szolgáltatásnak kódszáma van, a díjcsomag kiválasztása után a ” Közlemény ” rovatba kell a kódszámot( kódszámokat ) beírni, annak alapján tudjuk küldeni a linket, mellyel beléphet az adattárakba.
A belépési linket az Ügyfél által, a Regisztrációs lapon meg adott E-mail címére küldjük.
A Regisztrációs lap két részből áll, az első részben azok az adatok szerepelnek, melyet a Partnerek láthatnak, a második rész a valódi adatokat kell , hogy tartalmazza, a számlázás miatt, ezt csak az iroda látja.
Az Arany Kolibri Partnerközvetítőnek az Ügyfelek által a Regisztrációs lapba írt adatok valódiságát nem áll módjában ellenőrizni és nem vállal érte felelősséget.
Online közvetítőnk külföldi kapcsolatok közvetítésére is alkalmas, az Iroda weblap címe teszi ezt lehetővé.
Az Ügyfeleink külföldi kapcsolatokat is találhatnak, magyar nyelven ott, ahol magyar kolóniák is vannak , viszont, ha nyelvet is beszélő Ügyfelünk keres külföldi kapcsolatot, akkor a Regisztrációs lapon jelölje a nyelvtudását és a megfelelő zászló lenyitása után angol , illetve német nyelven is keresheti megfelelő kapcsolatát.
A befizetett díjcsomag lejártát automatikusan figyeli és lejáratkor törli a rendszer.
Jogi viták esetén a Győr-Moson-Sopron megyei Bíróság az illetékes.